Суд скасував рішення Одеської міської ради про повернення назв декомунізованим вулицям

commitrashПриморський районний суд м. Одеси скасував прийняте 26 квітня рішення Одеської міської ради про перейменування раніше декомунізованих вулиць та провулків, частині яких збирались повернути старі назви. В кінці матеріалу – фотодоказ.

Сьогодні, 28 квітня, Вільні Люди. Одеса та Самооборона Майдану Одеси подали позовну заяву, вимагаючи від Одеської міської ради скасування рішення, посилаючись на невідповідність вимогам декомунізаційних законів та порушення регламенту під час подання та голосування.

За словами Gumenyuk Dmitrii Borisovish , керівника Штабу Вільні Люди та керівника “Самооборони Майдану Одеси”, спробу дестабілізувати ситуацію в місті напередодні 2 травня, вдалось зупинити.

“Реваншу проросійських сил не буде. Одеса – українське місто, і тут не місце назвам комуністичного режиму, що нищив українську державність. Так само – не місце і прибічникам “русского міра”.

Одесити вже неодноразово демонстрували, що здатні дати відсіч будь-яким виявам сепаратизму, і доводитимуть це аж поки не виженуть реваншистів з міста”, – зазначив він.

примор

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа