Суд не побачив причин припиняти антиукраїнську пропаганду в телеефірі

Активісти мережі «Вільні Люди» пікетували Київський апеляційний суд з вимогою позбавити телеканал «Інтер» ліцензії мовника та передати частоти на відкритий конкурс. 
У 2007 році Національна рада з питань телебачення та радіомовлення незаконно продовжила телеканалу «Інтер» ліцензію на мовлення. Телеканал «Малятко ТБ» подав позов проти Нацради, аби з’ясувати правду.
«Не виникає сумніву, що «Інтер» є прямою загрозою інформаційній безпеці України. Телеканал постійно і системно просуває антиукраїнські ідеї, транслює зірок російської естради, котрі заборонені в Україні, оскільки підтримують анексію Криму та окупацію Сходу України. Донедавна власником «Інтера» був Перший канал Росії, а зараз ним володіють посіпаки Кремля – Льовочкін та Фірташ. Гучним аргументом за заборону телеканалу є нещодавня історія з Марією Столяровою», – наголосив Сергій Кузан, співкоординатор «Вільних Людей».
аразі триває суд. Близько тридцяти активістів перебували в залі засідання, тримаючи плакати з написами «Не хочу дивитися російську телепропаганду», «Заборонимо рупор
Кремля», «Інтер на цвинтар».
Фото та трансляція ходу засідання: facebook/com.vilnylyudy.ua

Суд не задовольнив позов, відмовивши у скасуванні ліцензії «Інтера».
Представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у коментарі «омовилася», що «захищала інтереси «Інтера» в суді».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа