Стоматологія в Києві – лікування зубів в Люмідент

Коли треба йти до стоматолога?

Послуги якого лікаря завжди будуть затребувані? Відповідь на це питання зрозуміле: послуги стоматолога.

Дитина народжується, у нього прорізуються перші зубки, і ось уже на них з’являються чорні крапки – карієс. У цьому випадку звичайно ж потрібно йти до стоматолога. Молочні зуби змінилися постійними, але прикус явно має дефект – пора звернутися до ортопеда. Десни почали кровоточити – лікувати пародонтоз буде терапевт. Через руйнування зуб – хірург видалить залишилися коріння.

6142f0a9844235.73378372

Колір емалі вам не подобається, хочете відбілити зуби – стоматологи вам допоможуть відновити сяючу посмішку. Ви втратили кількох зубів, прийшов час вставляти зуби – в цьому вам допоможе протезист і імплантолог.

Всіх названих фахівців в Києві ви знайдете в одному місці – в мережі стоматологічних клінік стоматологія Осокорки Люмідент.

Комплекс послуг в сучасному стоматологічному кабінеті

Люмі-Дент – сучасна стоматологічна клініка, оснащена новітнім обладнанням. У ній працюють висококваліфіковані фахівці, що пройшли стажування за кордоном, мають значну практику. У клініці виявляються цілий комплекс стоматологічних послуг.

Діагностичне обстеження

Завдяки високотехнологічним апаратів можна встановити точний діагноз, виявити навіть приховану патологію. У кабінеті є свій рентген-апарат, комп’ютерний томограф, тут можна пройти електродіагностика на приладі ЕОД.

Всі види терапії

Лікування зубів проводиться виключно з знеболенням, яке вводиться комп’ютерним приладом (без традиційного шприца з голкою). Лікарі беруться за найскладніші випадки, пломбують канали, лікують пародонтоз, роблять все можливе, щоб не доводити до видалення – адже новий зуб на місці старого не виросте. Досвідчені терапевти проводять реконструкцію зубів новітніми матеріалами.

Хірургія

Хірургічні маніпуляції, починаючи від простого відалення зуба і закінчуючи більш складними операціями. Клініка обладнана імпортним інструментарієм, реанімаційним обладнанням.

Протезування і імплантація

Використання нових технологій дозволяє зробити красиві і зручні протези, що імітують справжні зуби. У клініці виготовляються як знімні, так і постійні протези, освоєна методика імплантації імплантів.

Естетична стоматологія

Косметичні послуги, пов’язані з чищенням і відбілюванням зубів, видаленням зубного каменю, жовтого і сірого нальоту. Білосніжну голлівудську посмішку в усі 32 зуба вам тут забезпечать.

Дитяча стоматологія

Тут працюють фахівці, що мають досвід роботи з дітьми. Вони здатні не просто вилікувати дитячі зубки, але і зробити так, щоб малюк не боявся «людей в білих халатах».

Послуги ортодонта

Лікарі-ортодонти встановлять брекет-систему, стоматологічну пластинку, щоб виправити дефект прикусу і зробити щелепу красивою.

6142f0b0f0aac1.14142721

Медичний сон

Крім цих послуг, є ще одна, вона досить незвичайна: лікування зубів уві сні. При бажанні пацієнт може зануритися в медикаментозний сон, під час якого будуть виконані всі маніпуляції з зубами. Клініка має ліцензію на подібного роду процедури.

Чому обирають Люми-Дент в Києві?

Люми-Дент – це мережа стоматологічних кабінетів в столиці України, тут завжди багато пацієнтів. Кількість клієнтів пояснюється якістю послуг, що надаються і ефективністю лікування. У Люми-Дент звертаються, тому що:

  • тут працюють ввічливі, доброзичливі, компетентні лікарі і медичні сестри;
  • обладнання відповідає всім новітнім досягненням в області стоматології;
  • не виходячи з приміщення, можна пройти і обстеження, і лікування;
  • консультація стоматолога тут https://www.lumident.kiev.ua/ua безкоштовна;
  • ціни стоматології в Києві на послуги не вище, ніж в інших клініках, а якість лікування чудове;
  • приємна обстановка: красиво обставлений ресепшн, м’які крісла і кушетки, одноразові серветки, безкоштовні бахіли і ін.

Той, хто хоча б раз побував у Люми-Дент, не проміняє цю клініку ні на яку іншу. Її радять друзям і знайомим, сюди приводять лікуватися своїх дітей. Лікувати зуби, виявляється, зовсім не страшно, а цілком терпимо.

Змініть своє ставлення до стоматологічної клініки, відмовтеся від колишніх уявлень про хворобливе втручання в вашу щелепу в старих поліклініках. Якість стоматологічних послуг в Люми-Дент на порядок вище, ніж у колишньої стоматології.

Не запускайте хворобу, приходьте вчасно на лікування в клініку Люми-Дент, так ви зумієте зберегти свої зуби.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа