Створюється єдина структура волонтерської обробки інформації в зоні АТО

Roman Burko

Доброї ночі, друзі. Сьогодні не було можливості писати пости і відповідати на п.п.. Але день не пройшов даремно, провів ряд зустрічей в рамках кооперації та оптимізації збору інформації та волонтерської допомоги нашим силовикам в рамках‪ #‎АТО‬.
Хороші новини: нарешті промальовується єдина структура і алгоритм збору і обробки інформації для всіх підрозділів, що беруть участь в антитерористичній операції.
Скоро, дуже скоро, почне вибудовуватися повноцінна структура веб-сервісів, а поки продовжуємо збирати команду волонтерів, які готові допомагати здійснювати роботу щодо збору інформації, прослуховуванню каналів Zello, блокуванні сайтів і форумів терористів, отриманню інсайдерської інформації з місця подій і т.д. Заповнивши таку форму:
ви зможете потрапити в команду волонтерів та реально допомогти загальній справі визволення України від тероризму та екстремізму.
Війна на сході України – це не лише справа силовиків АТО, а й справа кожного патріота і громадянина. Якщо війна обійшла ваш будинок стороною, то це ще не привід розслаблятися!
PS: Дякую всім, хто вже заповнив форму опитувальника для зворотного зв’язку. Багатьом ми ще не розсилали адресні завдання, це пов’язано з тим, що формування структури продовжується і ведеться підготовка інструкцій з необхідним операціями, в яких волонтери можуть надати реальну допомогу.
PPS: Дякуємо також тим, хто періодично надсилає інформацію в п.п. (особливо, інсайдерські факти з місця подій). Будьте впевнені, вона не пропадає і не припадає пилом в “довгому ящику”. Вся ваша інформація передається своєчасно і адресно представникам силових відомств, що відповідають за її доведення особам, які беруть безпосередні рішення.
Разом, усіма силами, на боротьбу з хаосом і терором! ‪ # СлаваУкраїні! ‬
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа