Створена Кабміном урядова комісія заслухає свідчення працівників Концерну РРТ щодо фактів антиукраїнської діяльності діючим керівництвом Концерну

Сьогодні, 12 лютого, головний бухгалтер КРРТ і  начальник внутрішнього аудиту та відповідальний за боротьбу з корупцією КРРТ, що були незаконно звільнені діючим керівництвом Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення (КРРТ), надали свої свідчення на засіданні урядової комісії.

Нагадаємо, 4 лютого міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, що Кабінет Міністрів України прийняв рішення відсторонити Олександра Півнюка з посади генерального директора КРРТ.  З метою надання оцінки діям ген. директора КРРТ, Кабмін створив урядову комісію і прийняв рішення  звернутися до силових структур з вимогою розпочати кримінальне провадження за фактом сприяння діяльності терористичних організацій.

В свою чергу, представники громадськості та співробітники КРРТ наголошують, що  відсторонений Кабміном Олександр Півнюк досі активно працює на своєму робочому місті та знищує злочинні документи, які особисто протягом року підписував на користь діяльності сепаратистів. На час проведення службового розслідування урядовою комісією обов’язки гендиректора КРРТ  виконує перший заступник генерального директора Володимир Іщук, особа з команди Півнюка. Активісти наголошують, що в Концерні РРТ зараз знищуються документи, що доводять факти антиукраїнської діяльності в Концерні РРТ.

З метою привернути увагу на події, що відбуваються у Концерні РРТ , і з вимогою негайного звільнення зрадників і сепаратистів, які досі займають високі посадові крісла, активісти 12 лютого провели акцію  «Народний суд над зрадниками інформаційного простору України» біля будівлі  Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, в підпорядкуванні якої перебуває Концерн РРТ.

Наразі до мітингувальників з керівництва Держспецзв’язкоку ніхто не вийшов. Після акції громадські активісти направили своє  звернення до членів урядової комісії, наголошуючи на тому, що за фактами діяльності ген. директора КРРТ і його команди працівниками Концерну неодноразово передавалися до правоохоронних органів повідомлення злочин і за цими фактами відкрито 18 кримінальних справ.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа