Стартувала реєстрація на ЗНО-2017

ucoyao6 лютого 2017 року почалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яка триватиме до 17 березня 2017 року.

Процедура реєстрації складається з 3 основних етапів:

формування, за допомогою сервісу «Зареєструватися», розміщеному на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua), реєстраційної картки, що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації. Картку можна сформувати самостійно або звернутися до пункту реєстрації. Перелік пунктів реєстрації розміщено на сайті Українського центру. Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року пункти реєстрації створено за місцем їх навчання;

 після оформлення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО формує комплект реєстраційних документів,

комплект реєстраційних документів випускники поточного року подають до закладу, в якому навчаються, а випускники минулих років та учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів надсилають (бажано рекомендованим листом) на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані випускникам поточного року до закладу, в якому вони навчаються. Випускникам минулих років та учням (слухачам, студентам) професійно-технічних, вищих навчальних закладів – за адресою, вказаною під час реєстрації.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 31 березня.

У 2017 році для вступу до вищого навчального закладу (ВНЗ) абітурієнти подають сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання 2016 та 2017 років. Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Основну сесію ЗНО буде проведено з 23 травня до 16 червня,  додаткову – з 3 до 12 липня.

Ми доклали чимало зусиль, щоб процедура реєстрації була максимально зрозумілою і наочною: підготували дві відеоінструкції, налаштували форму зворотного зв’язку та оновили дизайн і функціонал сайту. Запрошуємо скористатися матеріалами по процедурі реєстрації,  розміщеними на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти готові надати коментарі представникам ЗМІ щодо особливостей  проведення у 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання, у тому числі щодо процедури реєстрації.

З питань надання коментарів звертайтеся за телефоном 486 – 09 – 62 та електронною адресою [email protected].

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа