#StandWithUkraine: календар прийдешніх акцій діаспори

StandWithUkraine

Вже понад місяць світові українські громади, організації, церкви, школи і культурні установи, а також українські родини та їхні друзі збираються на численні мітинги на підтримку України.
16 лютого, в проголошений Президентом України День Єднання, на заклик продемонструвати свою проукраїнську позицію потужною хвилею підтримки відгукнулися мешканці десятків міст і столиць світу.

StandWithUkraine2

Побачити більше фото можна на фейсбук-сторінці та в інстаграм СКУ.
Ні на мить не припиняється адвокаційна діяльність українських організацій в складі СКУ. Українське культурне товариство «Просвіта» в Аргентинській Республіці надіслало лист президенту Аргентини з проханням солідарності з Україною на тлі російської агресії. Маріс Пейн, пані Міністр закордонних справ Австралії, підтвердила позицію на підтримку України, а також підтримала працю української громади, на чолі з Союзом Українських Організацій Австралії. Провід СКУ та лідери громад активно відстоюють позицію України у медіа.
Запрошуємо прочитати та переглянути нещодавні інтерв’ю Президента СКУ Павла Ґрода, Першого Віцепрезидента Стефана Романіва, а також коментарі дирекора Представництва СКУ при ООН  Андрія Добрянського та регіонального Віцепрезидента СКУ Павла Садохи. 

StandWithUkraine3

Париж, Франція: у суботу, 19 лютого, об 11:00 українська громада Парижа проведе вшанування Героїв Небесної Сотні. Екуменічна панахида і церемонія за участі посла України у Франції Вадима Омельченка пройде в соборі св. Володимира Великого. Більше інформації за посиланням.

Німеччина, Берлін: субота, 19 лютого, o 15:00 yкраїнці Німеччини запрошують приєднатися до Європейського дня солідарності з Україною, що пройде на Паризькій площі, на підтримку глобальної кампанії #StandWithUkraine. Дізнатися більше про акцію за посиланням.

Австралія, Мельбурн, Сідней, Аделаїда, Канберра, Брисбен: в неділю, 20 лютого масштабні акції на підтримку України пройдуть у найбільших містах країни. Стежте за новинами, щоб не пропустити новини української громади в Австралії  за посиланням. 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа