Стало відомо, чому у Печерському суді справи Автомайдану розглядали лише судді Царевич, Кицюк і Кирєєв

Відкрито матеріали кримінальної справи по Царевич, яка активно готується до передачі до суду, тому можемо озвучити нові деталі кримінальних справ.

Отже у справі є докази ВТРУЧАННЯ У АВТОМАТИЗОВАНУ СИСТЕМУ розподілу справ.

Автоматизована система розподіляє справу між суддями, які мають відповідну спеціалізацію. Справи про «невиконання водіями вимоги про зупинку» у Печерському суді розглядають 6 суддів (Білоцерківець О.А., Смик С.І., Карабань В.М., Кірєєв Р.В., Кицюк В.П., Царевич О.І.) і розподіл справ мав би відбуватись між ними. Але, мабуть щось не так було з суддями Білоцерківець, Смик та ін. А по справах треба було отримати гарантований результат. І тут до справи взялись заступники голови суду Отрош.

09.01.14 о 14:34 така собі користувач KYTSUK (під цим ніком у системі має право працювати Кицюк Людмила Петрівна, яка є сестрою Кицюка В.П.) вносить зміни у спеціалізації 5 суддів, вилучає спеціалізацію «невиконання водіями вимоги про зупинку» і залишає її лише для Царевич О.І. Після цього відбувається автоматичний розподіл, де вибір система робить … лише з одного судді і, зрозуміло, що обирає Царевич. Звертаю увагу суддя Кицюк не брав участь у розподілі, бо начебто не розглядає такого виду справ.

09.01.14 о 14:57 користувач KYTSUK вилучає спеціалізацію для Царевич і включає для Кицюка В.П. З цього моменту вже Царевич не уповноважена розглядати такі справи, зате Кицюк – може. Запускається автоматичний розподіл, який знову має лише один вибір, але уже Кицюк В.П. Те ж саме по усіх інших справах.

Ось так по справах Автомайдану призначались ЛИШЕ потрібні судді.

Це ще раз доводить, що справи стосовно активістів Майдану були повністю контрольовані та мали наперед визначене рішення. Наше завдання покарати не лише виконавців (суддів), але і тих, хто давав вказівки та контролював ці процеси.

Очікуємо, що судді, які є ключовими носіями доказів будуть більш активно співпрацювати зі слідством.

Адвокатська дорадча група / Advocacy Advisory Panel

P.S. Детальний аналіз справ, які вела Царевич тут http://www.automaidan.org.ua/22072015.html

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа