США заборонинили в’їзд імміґрантам-комуністам

capitol4

В імміграційній політиці США сталися істотні зміни. Тепер у Штати не зможуть переїхати люди, які хоч якось пов’язані з комуністичною чи іншою тоталітарною партією. Відповідне рішення опублікувала Служба громадянства та імміграції США (USCIS).
Це, щонайперше, приймалося щодо членів комуністичної партії Китаю, але поширюється і на комуністів інших країн. Відомо, що з часу приходу компартії Китаю до влади в 1949 р. під час різних кривавих кампаній загинуло понад 80 мільйонів осіб. Упродовж усієї історії КПК особливо жорстоко переслідує людей за духовні переконання.
І понині в КНР переслідують етнічні та релігійні меншини: мусульманів-уйгурів, тибетських буддистів, християн-парафіян домашніх церков. Найчисельнішою групою, яку репресують, є послідовники духовно-оздоровчої практики Фалуньгун*. На жаль, багато країн із міркувань економічних вигод від співпраці з Китаєм упродовж багатьох років закривали очі на повідомлення про насильницьке видаляння органів у в’язнів совісті — прихильників Фалуньгун у КНР.
Але сьогодні компартію Китаю дедалі більше засуджують за навмисне приховування інформації про небезпеку коронавірусу на початковому етапі епідемії. Це призвело до величезних людських втрат й до значних збитків у світовій економіці.
Колишній мер Нью-Йорка Р. Джуліані сказав, що китайська влада навмисно тримала кордон відкритим, щоб максимально збільшити втрати від коронавірусу в усьому світі. Він назвав коронавірус «вірусом КПК».
Водночас у Китаї набирає популярності масовий вихід людей із компартії Китаю і пов’язаних із нею організацій. Це сталося після того, як у 2004 р. китайською мовою вийшла друком історична хроніка «Дев’ять коментарів про комуністичну партію», де детально описані злочини КПК
https://www.epochtimes.com.ua/ru/communism-9com

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа