США дозволили бригаді “Азов” використання своєї зброї

Співробітники Посольства США в Україні підтвердили, що 12-та бригада спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України пройшла перевірку, яка передбачена законодавством США, і має право на отримання допомоги від Сполучених Штатів Америки у сфері безпеки.

Про це повідомляє пресслужба бригади 11 червня.

Це стало результатом тривалої та кропіткої роботи, яку військовослужбовці «Азову» систематично вели в площині боротьби з успішними результатами діяльності російської пропаганди.

«Ми вдячні Міністерству внутрішніх справ України, командуванню Національної гвардії України, Посольству України у Сполучених Штатах Америки та всім, хто відкрито або кулуарно долучився до подолання цієї заборони. Брехня про «Азов», котру кремлівський режим роками поширював на Заході, сьогодні зазнала нищівного удару», — ідеться у заяві.

Наголошується, що отримання західної зброї та підготовки від США не тільки підвищать боєздатність «Азову», але, що найголовніше, сприятимуть збереженню життів та здоров’я особового складу бригади.

«Це нова сторінка в історії нашого підрозділу. «Азов» стає ще потужнішим, ще професійнішим та ще небезпечнішим для окупантів», — наголосили у бригаді.

Джерело: v-variant

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа