Справи екс-беркутівців, підозрюваних у співучасті в розстрілі майданівців знову перенесено

Щодо підсумків сьогоднішніх засідань Печерського райсуду у справах про розгляд клопотань про продовження утримування під вартою екс-беркутівців, підозрюваних у співучасті в розстрілі майданівців 20 лютого.
 
Обидва розгляди – перенесені.
 
У справі Павла Аброськіна – на завтра, п’ятницю 21 листопада 11.00 (той самий Печерський суд на Хрещатику, суддя Остапенко)

У справі Сергія Зінченка – на 24 листопада, понеділок, 11.00  (той самий Печерський суд на Хрещатику, суддя Остапенко)

 
Розгляд справ перенесений через неявку адвокатів обох підозрюваних. Напередодні троє з чотирьох адвокатів на дзвінки Генпрокуратури не відповіли. Один повідомив про те, що перебуває на з’їзді адвокатів на Закарпатті, тому в суд не прийде. Прокуратура та адвокати потерпілих (тобто Небесної Сотні), що були присутні на засіданні, були подивовані позицією судді, яка, по суті, поклала на прокуратуру відповідальність за привід адвокатів підозрюваного до суду. Хоча це функція самого суду. 
 
Запобіжний захід про тримання під вартою беркутівців Зінченка та Аброськіна збігає 25 листопада. Якщо суд не винесе рішення про продовження запобіжного заходу, беркутівці мають бути просто звільнені з-під варти.
 
Тепер питання в тому, чи побачимо ми повтор історії з втечею Садовника із двома його підлеглими.
Євромайдан SOS
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа