Справа про СІЗО для розстрільника Майдану відкладена

Засідання суду в справі “беркутівця” Віталія Гончаренка, що підозрюється у розстрілах учасників Революції Гідності, знову не відбулось.

Причина полягає в тому, що суддя знаходиться у відпустці, а справа направлена на перерозподіл. Оскількі процеси перерозподілу автоматизовано, призначити дату засідання та нового суддю можна тільки завтра. Це обумовлено технічною стороною.

За поданням секретаря, суддівський склад, що розглядав у цей час зовсім іншу справу, зробив перерву і озвучив зазначену інформацію. Але адвокат Віталія Гончаренка, маючи твердий намір змінити запобіжний захід якнайшвидше, вимагав прискорення розгляду справи і прикував себе наручниками просто в залі судового засідання.

“Активісти Вільні Люди покинули це засідання, оскільки брати участь у “виставі одного актора” немає сенсу. Адвокат намагається зробити з себе “жертву”, провокує суддів та інших присутніх. Ми продовжимо контролювати хід справи і з’явимось на наступне засідання”, – говорить Dmytro Zhmailo, заступник керівника штабу “Вільних Людей”.

Запобіжний захід підсудному (тримання під вартою в СІЗО) закінчиться 23 квітня.

Нагадаємо, попереднє судове засідання було перенесено, оскільки підозрюваного не доставили з СІЗО у приміщення суду.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа