Справа Гандзюк: сенсаційні покази

123337141_810933739708278_4974231078958858700_o

Друзі, ми знаємо, що ви вже неодноразово заплутувалися в справі вбивства Каті Гандзюк. Нам дуже важливо, аби всі, хто підтримував Катерину та нашу ініціативу, були в курсі подробиць слідства та судових засідань. Тому ми вирішили зробити серію постів, де розповімо вам, що відбулося протягом останнього часу.

Отже протягом останнього року в СІЗО опинилося троє причетних до вбивства Каті:
– колишній помічник нардепа Ігор Павловський – один із організаторів;
– колишній помічник депутата Херсонської облради, син херсонського кримінального авторитета – Олексій (Москал) Левін – один із організаторів;
– діючий голова Херсонської облради Владислав Мангер – один із замовників.

Починаючи з серпня розпочалися засідання в Дніпровському суді м. Києва. 9 та 10 жовтня відбулися важливі судові засідання в справі по обвинуваченню Мангера і Левіна, де допитали 4-х свідків у справі: Ігоря Павловського, Володимира Васяновича, Павла Пилипенка та Сергія Брагу.

Публікуємо частину найважливіших показів та фактів, про які стало відомо з цих судових засідань:

*

1. Павловський розповів, як і коли Левін познайомив його з Мангером. Це сталося невдовзі після мітингу під Херсонською ОДА, який пройшов 6 липня 2018 року.
Нагадаємо, що Катя розкритикувала цей мітинг у своєму пості в Facebook https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217658503240829&set=a.3650500187580&type=3
На суді Павловський зазначив, що під час цього знайомства Мангер обмовився що “цій Гандзюк треба вже закрити рота”.

2. У день нападу на Катю (31 липня 2018 року) Павловський “чисто випадково” був разом з Торбіним на рибалці.
Сергій Торбін (Опер) – організатор групи виконавців злочину, отримав обвинувальний вирок терміном 6,5 років в червні 2019 року.

3. Після шаленого резонансу та тиску на поліцію, яка тоді розслідувала напад, 3 серпня 2018 року затримали стрілочника Новікова. У цей день Левін дізнався про затримання, але, очевидно, не мав інформації про особу затриманого. Він прибіг до офісу Павловського, дуже хвилювався, адже думав що затримали Торбіна. Саме так він і сказав Павловському. Левін зазначив, що Торбіну потрібно знайти адвоката. На питання Павловського “чому затримали Торбіна?” Левін розповів про те, що “вони облили Катерину Гандзюк кислотою”. І найголовніше, що “ми с Ніколаєвічем заказалі Гандзюк Торбіну”.

Ніколаєвіч – типова для Левіна форма звернення, в даному випадку – до Мангера, який “Владислав Миколайович” І до речі, Павловського навіть під час судових засідань Левін називав виключно “Владіміровічем”.

Згодом, коли з‘ясувалося, що затримали не Торбіна, а геть лівого чувака, Левін дуже просив Павловського не розповідати Мангеру і Ставицькому (депутат облради, офіційним помічником якого був Левін), що він так по-тупому злив шефа – розповів Павловському, що саме він (Левін) із Мангером “заказалі Катю Гандзюк”.

*

Про інші важливі покази читайте в наступних постах нашої сторінки.

Нагадаємо, що створюючи нашу ініціативу ми відразу поставили за мету – покарання саме замовників злочину. Наразі непокараними залишається чимало осіб, причетних до злочину. Перші серед них – інші замовники вбивства – Андрій Гордєєв та Євген Рищук.

Також нагадаємо, що ВСІ результати у справі Каті – це великою мірою наша з ВАМИ заслуга. Адже саме завдяки тиску та увазі суспільства про справу “не забули” і не повісили все на третьорядних чи тим більше випадкових осіб.

Хто замовив Катю Гандзюк?

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа