Спостерігачі від українських організацій Росії працюватимуть у складі групи офіційних спостерігачів Світового Конгресу Українців

Членам українських громадських

організацій Російської Федерації

Шановні друзі!

Україна знаходиться на історичному зламі. Стає все більш очевидним, що здійсниться віковічна мрія українців, і Україна повернеться до європейської сімї. Для цього потрібні революційні зміни, які вже розпочалися, але попереду ще довга терниста дорога.

Джерелом влади є український народ, і тільки він повинен вирішувати всі питання державного устрою і державного управліня. Задля цього відповідно до Конституції і цивілізованих міжнародних принципів Верховна Рада прийняла рішення провести 25 травня 2014 р. вибори Президента України.

Українська спільнота світу направляє спостерігачів, щоб зробити все можливе для проведення чесних, справедливих, демократичних виборів.

В 2004 р. українські організації Росії створили Комітет «За чесні справедливі вибори в Україні», який продовжує діяти. Зараз, як і в попередні роки, Комітет має намір направити на вибори 25 травня місію спостерігачів від українських організацій Росії.

Українці Росії життєво зацікавлені в зміцненні української держави, у відстороненні від влади людей, для яких Україна не є їх єством, а тільки географічним поняттям і територією для примноження багатства через владу. Звичайно, ці люди, опираючись у великій мірі на зовнішні сили, будуть намагатися загальмувати переустрій українського суспільства, включаючи зрив виборів або влаштування різних провокацій з метою невизнання результатів виборів.

Друзі, зголошуйтесь спостерігачами на вибори.

Як і в минулі роки, спостерігачі від українських організацій Росії працюватимуть у складі групи офіційних спостерігачів Світового Конгресу Українців.

Комітет не покриває витрати на поїздку.

Всім, хто зголоситься, буде надіслана анкета за зразком, затвердженим ЦВК України. За результатами розгляду анкети Центральною виборчою комісією спостерігачам буде видано посвідчення офіційного спостерігача.

Контакти:

1. avisen40@gmail.com, т. +7 9067001949

Координатор комітету

“За чесні справедливі вибори в Україні” В. Семененко

21 квітня 2014 р.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа