Співголови Українського Кокусу в Конгресі представляють двопартійну резолюцію, яка засуджує рішення Ради Європи про відновлення прав голосування в Росії

congress-inside

Вашингтон, округ Колумбія – Співголови представників Українcького Кокусу в з двох партій: Марсі Каптур (D-OH), Майк Квіглі (D-IL), Брайан Фіцпатрік (R-PA) і Енді Харріс (R-MD) представили двопартійну резолюцію Палати Представників, яка засуджує рішення Ради Європи відновити права голосу Росії в Раді, рішення, проти якого виступали більшість держав-членів, які раніше були в Радянському блоці.

«Рішення Ради Європи відновити повне право голосу Росії та її диктатору Володимиру Путіну викликає глибокий клопіт», – сказали співголови у спільній заяві. «Росія була виправдано виключена з Ради Європи після її зловмисного вторгнення до українського Криму. Російські війська не лише залишилися в Криму, але й продовжують вести смертельну війну в Донбасі, а також здійснювати дестабілізаційні кампанії дезінформації по всьому світу, що підривають демократичні інститути світу. Це включає в себе небезпечний російський морський напад і незаконне захоплення 24 українських моряків і 3 кораблів у Керченській протоці, які все ще перебувають в російському полоні. Росія не повинна бути винагороджена за свою потворну антидемократичну поведінку. Ми просимо усіх колег нашої Палати підтримати цю двопартійну резолюцію, яка засуджує рішення Ради Європи відновити право голосу Росії ».

Джерело: поштова розсилка УККА

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа