Союз українських організацій Австралії організував зустріч з новим послом «Зеленого континенту»

Союз українських організацій Австралії (СУОА) організував урочисте прийняття з нагоди прибуття в Україну нового Посла Австралії  в Україні Меліси О’Рурк.

На зустріч прийшли українські парламентарі, громадські діячі, всі, хто систематично долучається до розбудови співпраці між Україною та Австралією, наводить містки для ефективної комунікації й сприяє зміцненню дружби між двома країнами, зокрема, керівник Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович, народні депутати Олег Медуниця, Ігор Артюшенко, координатор ініціативи «Захист Патріотів» Марко Супрун, керівник Центру національного відродження Тарас Гребеняк та багато інших.

«Тут зібралися люди, які вболівають за зв’язки між Україною та Австралією, тут люди, які надають підтримку в реалізації спільних ініціатив, це – великі друзі Австралії. Ми раді, що дипломатична місія Австралії в Україні триває, і ми вдячні Австралії за ту підтримку, яку вона надає Україні в боротьбі з агресором», – наголосив керівник Союзу українських організацій Австралії, Генеральний секретар Світового Конгресу Українців Стефан Романів.

«Нещодавно відбувся візит президента Сенату Австралії Стівена Перрі. Це був перший візит австралійського політика такого рівня в Україну за часів незалежності. Попереду – багато нових етапів співпраці на дипломатичному, політичному, економічному рівнях. Відзначу також, що незабаром – відзначення 85-ї річниці роковин Голодомору 1932-33 рр. – геноциду українського народу і австралійське суспільство буде відзначати його разом з українцями!», – відзначила в свою чергу Меліса О’Рурк.

Додамо, що саме завдяки зусиллям СУАО було продовжено місію Посольства Австралії в Україні та призначено нового посла.

УІС

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа