Сотник Самоборони Антонищак вважає себе не меншим лицем Майдану, ніж Парасюк

Народний депутат України Андрій Антонищак в ефірі телеканалу «NEWSONE» висловив думку щодо подій, які сталися на засіданні Антикорупційного Комітету.

«Я вважаю, що дії Парасюка є неправомірними. Це негідний вчинок для народного депутата України. Не для того нас українці вибирали, щоб ми розпускали руки і били Генерала СБУ», – зауважив Антонищак.

Він вважає, що всі претензії Парасюка до СБУ потрібно було розглядати в судовому порядку, а не експлуатувати темою Євромайдану.

«Парасюк, звинувачуючи Пісного, повинен був в судовому порядку звернутися в прокуратуру, а не бійкою доводити, хто більше зробив для Майдану. Я неодноразово бачив Василя Пісного на Євромайдані. Нерозумію одну річ, хто сказав, що Парасюк – лице Майдану? А Парубій не лице Майдану?  Самооборона Майдану це також не лице Майдану?», – запитав народний депутат.

«Я був сотником Майдану. Ми брали участь в кожних бойових діях. От скажіть, чому я зараз нікого не б’ю?! Випадок із Парасюком – це істерія! Людина не вміє себе контролювати. І це вже не перший випадок. Та сьогодні це переходить всякі межі. Цей вчинок ганьбить народних депутатів та нашу країну», – зазначив Андрій Антонищак.

Він зауважив, що головний висновок з цієї ситуації повинен зробити український Парламент, позбавивши депутатів-забіяк недоторканості.

«Ми маємо факт нападу на представника правоохоронних органів. Народні депутати напишуть звернення до відповідних органів, які мають дати правову оцінку та відкрити кримінальну справу проти Парасюка. Ми, як народні депутати, повинні в Парламенті проголосувати за зняття депутатської недоторканості. А поки буде проходити розслідування цієї справи, необхідно запровадити у ВР норму позбавлення права голосування народного депутата за порушення Закону», – зауважив Андрій Антонищак

Джерело: поштова розсилка ВРУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа