Солдати не повинні будувати генеральські дачі, замітати листя у лісі та фарбувати паркани

Настав час, коли життєво необхідно змінити стару систему. Солдати не повинні будувати генеральські дачі, замітати листя у лісі та фарбувати паркани. Постійні тренування – ось запорука професіоналізму, а значить і збільшення шансів повернутися живим і неушкодженим, можливість допомогти побратиму та не підвести у важку хвилину.

Підготовка військових інструкторів в рамках проекту “Кросфіт для військових”  http://www.peoplesproject.com/krosfit-dlya-vijskovix/ триває. Днями відбулося вже третє заняття. Як і всі попередні, це заняття було дуже насиченем і складалося з двох основних частин: пракичної та теоретичної. За словами тренера та ініціатора проекту Валерія Киселя практичні заняття проходять дуже добре, з теорією поки складніше. Та попереду ще 9 тижнів навчання. У військових буде достатньо часу щоб звикнути до нової системи.
Зараз ентузіазму в учнів достатньо, адже всі розуміють користь яку отримають в результаті. Ні в кого немає сумнівів що військові, для свого ж блага, повинні підтримувати чудову фізичну форму. Це розуміємо ми з вами, і, судячи з кількості бажаючих потрапити на наступний курс, це розуміють і військові.

inside1

Зараз у нас з вами є можливість сприяти таким необхідним змінам. Ми впевнені, що за підтримки небайдужих людей проект відбудеться. Тоді військові, що пройдуть навчання на першому курсі проекту, почнуть змінювати систему започаткувавши нові стандарти у своїх підрозділах. Далі будуть інші підрозділи. Так, ми з вами зможемо зробити те, що здавалось неможливим. Тож давайте не упустимо такого шансу. Сильна армія це наша запорука безпеки.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа