Сьогодні Волинь вшановує трьох Героїв

🕯Шацька громада в жалобі… Захищаючи Україну від російського окупанта, на війні загинув військовослужбовець із села Пульмо – Володимир Зберун, 1993 р.н. Володимир родом з м. Луцьк, але разом з дружиною і дітьми проживав у селі Пульмо. До Українського війська був призваний у березні 2023 року. Під час евакуації пораненого побратима зазнав удару з ворожого FPV-дрону на Запоріжжі. З 21 травня 2024 року вважався зниклим безвісти.
🕯Завчасно і несподівано зупинилося серце відважного Героя, хороброго Захисника України, жителя села Видерта Камінь–Каширської громади – Анатолія Грищука, 1982 р.н. Військовослужбовець був тяжко поранений та тривалий час проходив лікування. Побороти наслідки отримані під час боротьби з окупантами не вдалося.
🕯На війні загинув Захисник із Ковельської громади – Володимир Шевко, 2005 р.н. 18-річний Герой прийняв непохитне рішення захищати Україну і наприкінці лютого 2024 року, уклавши контракт, долучився до лав ЗСУ. Декілька місяців солдат провів на передовій. Загинув 12 червня на території Луганської області.
Щирі співчуття рідним і близьким Захисників. Вічна пам’ять, честь і шана Героям!
Пам’ятаємо усіх українських воїнів, які віддали життя за рідну державу.
Їх подвиг навіки в історії нашого народу.

Волинська обласна державна адміністрація 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа