Сьогодні Волинь вшановує пам’ять чотирьох Героїв

🕯Під час виконання бойового завдання на території Донецької області загинув капітан Юрій Житченко. Останньою волею, призваного на початку повномасштабної війни Харківським РТЦК та СП Воїна, було його поховання у разі загибелі в селі Линів Локачинської територіальної громади.
🕯9 червня 2024 року зупинилось серце старшого сержанта Юрія Янюка (1969 р.н.) із Володимирської громади, який виконував бойове завдання на Куп’янському напрямку. Він був кадровим військовослужбовцем, який розпочав свою службу у ЗСУ ще у лютому 2020 року. До останнього подиху був вірний присязі та своєму обов’язку із захисту Батьківщини.
🕯Лучанин Вячеслав Овчар (1981 р.н.) був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-санітара механізованого відділення. Загинув солдат 03 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на території Донецької області.
🕯9 червня в лікарні міста Сарни помер військовослужбовець із Нововолинської громади – Микола Бадзюнь (1977 р.н.). Житель села Гряди. (Фото 2)
Щирі співчуття рідним і близьким Захисників. Вічна пам’ять, честь і шана Героям!
Пам’ятаємо усіх українських воїнів, які віддали життя за рідну державу.
Їх подвиг навіки в історії нашого народу.

Волинська обласна державна адміністрація 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа