Сьогодні Волинь вшановує чотирьох Героїв

🕯07 червня 2024 року на території Запорізької області загинув солдат Юрій Дрофа (1998 р.н.). Військовослужбовець, житель м. Чугуїв Харківської області, який після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну переїхав до м. Луцьк та був призваний на військову службу на посаду зовнішнього пілота (оператора) безпілотних літальних апаратів.
🕯У Нововолинську громаду знову надійшла скорботна звістка з фронту. Захищаючи Україну загинув Тарас Жуковський, (1981 р.н.) Житель Нововолинська.
🕯У російському полоні загинув ковельчанин Павло Шайтан (1969 р.н.). Солдат добровольцем пішов на війну. З першого дня повномасштабного вторгнення патрулював рідне місто. Згодом — пішов на фронт. 16 квітня 2022 року воїн потрапив у російський полон. А 28 квітня того ж року у полоні загинув. Його тіло повернули в Україну лише 26 грудня 2023 року. Вчора з Героєм попрощалися у рідному місті.
🕯06 червня 2024 року на Запоріжжі обірвалося життя рожищанина Павла Хоменського (1975 р.н.).
🕯У Рожищенській громаді попрощалися з 59-річним військовослужбовцем Леонідом Павлюком. Захисник у вересні 2023 року помер у російському полоні. Останки воїна повернули на батьківщину під час обміну тілами з РФ. Особу встановили з допомогою ДНК-експертизи.
Щирі співчуття рідним і близьким Захисників. Вічна пам’ять, честь і шана Героям!
Пам’ятаємо усіх українських воїнів, які віддали життя за рідну державу.
Їх подвиг навіки в історії нашого народу.

Волинська обласна державна адміністрація 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа