Сьогодні в Нью Йорку презентуватимуть книгу “ Поле битви: Україна”

Books at the Institute Українського Інституту Америки представляє вечір із Адріаном Каратницьким, старшим науковим співробітником Атлантичної ради та автором книги «Поле битви: Україна: від незалежності до війни з Росією», у розмові з Джеєм Нордлінґером, старшим редактором National Review, у суботу, 15 червня о 6:30 вечора.

Український Інститут Америки, 2 East 79th Street, New York 10075

Далі підписання книг і легке прийняття. Рекомендується бронювання.

Вартість $15 / Члени УІА безкоштовно

Квитки

У 1991 році, після сімдесяти років імперської радянської влади, Україна стала незалежною державою. З 2022 року вона веде екзистенціальну війну проти неспровокованого, жорстокого та постійного вторгнення Росії. У центрі його опору – стійкість об’єднаного народу.

Експерт з України Адріан Каратницький розповідає історію сучасної української держави та нації за період перебування шести президентів, які керували Україною після розпаду СРСР, зокрема Володимира Зеленського. Каратницький показує, як — незважаючи на вплив корумпованих олігархів, тиск з боку Росії та спадщину радянського правління — виникла інклюзивна та об’єднана українська нація, яка надихає світ, захищаючи принцип, що держави та народи мають право на свій національний суверенітет. .

Більше інформації ТУТ.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа