Сьогодні у Львові прощатимуться із трьома Героями

Сьогодні у Львові прощатимуться із трьома Героями

 

🕯️ Володимир Тим’як (06.04.1961-23.01.2024)
Львів’янин. Навчався у Червоноградській загальноосвітній школі №10. У 1983 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка». Кадровий військовий, полковник. Впродовж останнього періоду був начальником зв’язку-начальником відділення зв’язку та інформаційних частин 103-ї окремої бригади територіальної оборони. Впродовж 2019-2020 років виконував бойові завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил. За особисту мужність та вірність військовій присязі був нагороджений численними відзнаками. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на Харківщині.
🕯️ Руслан Франчук (07.04.1987-23.01.2024)
Уродженець села Підгородище Львівської області. Згодом родина Руслана переїхала до Львова. Навчався у загальноосвітній школі №62. Протягом останнього періоду працював у будівельній сфері. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Донеччині.
🕯️ Анатолій Петрук (09.10.1980-22.01.2024)
Уродженець міста Луцьк Волинської області. Навчався у Рожищенському фаховому коледжі Львівського національного університету ветеринарної медицини. Будучи талановитим інженером, співпрацював із світовими компаніями та долучався до масштабних будівельних робіт у Латинській Америці: конструювання мостів, космодрому та будівництва заводів. У перші дні повномасштабного вторгнення рф залишив роботу над проєктом у Латинській Америці та одразу повернувся на Батьківщину. Добровольцем вступив до лав 5-ї окремої штурмової Київської бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.
Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа