Сьогодні у Львові дякуватимуть Дєду (Князю Острозькому) за побєду

orsha_html_7ba0dfb

Шановні Львів’яни й гості міста!

5 вересня 2018 року продовжуємо показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців, із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, ГО “Пліч-о-пліч заради майбутнього”, ГО “Громадська варта”, ОУН, “Громадянська позиція” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13

5 вересня 2018 року – перегляд документального фільму: “Битва під Оршею: минуле та сьогодення. Оцінки історика Бориса Черкаса” (2017)

Жанр: документально-історичний

Країна: Україна

Студія: Правда Тут

Тривалість: 00:25:57

Сценарій: Битва під Оршею відбулася 8 вересня 1514 року між 15-тисячним військом під командуванням князя Костянтина Івановича Острозького, на той час Гетьмана Великого князівства Литовського, Руського, Жемайтійського і Королівства Польського, та московським військом на чолі з воєводою Іваном Челядніним.

Відомий український історик Борис Черкас коментує історичні процеси та сьогодення у програмі “Паралелі” 8 вересня 2017 р. з Дариною Мезенцевою.

Слава Україні та її Героям!

Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.

Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа