Сьогодні у Лондоні відбудеться акція підтримки Олега Сєнцова

Сьогодні у Лондоні відбудеться акція підтримки Олега Сєнцова, Олександра Кольченка та інших українських політв’язнів режиму Кремля.

Коли: 18.00, вівторок, 29 травня May 2018,

 Де: навпроти 10 Downing St, Westminster, London SW1A 2AA

(Це там, де зараз мешкає Тереза Мей)

14 травня Олег Сенцов, всесвітньо відомий український режисер, якого засудили в Росії за сфабрикованими звинуваченням у створенні “терористичної спільноти” та “підготовці терактів” до 20 років колонії суворого режиму, оголосив голодування. Умовою припинення голодування він назвав звільнення владою Російської Федерації всіх українських політв’язнів.

Облік часу іде на дні, оскільки здоров’я Олега Сєнцова підірвано тривалим перебуванням у тюрмі за Північним Полярним колом.

Ми закликаємо уряд Великобританії і усіх, хто може вплинути на процес звільнення українських політв’язнів, що знаходяться у тюрмах Росії докласти усіх можливих зусиль і застосовувати всі наявні інструменти тиску на Росію.

sencov-court

Ми вимагаємо особистих санкцій проти злочинного режиму Росії:

–           проти президента Путіна і всіх наближених до його кола, які причетні до злочинів проти людяності і застосування тортур;

–           проти політиків, чиновників і олігархів, які підтримали вторгнення у сусідні країни Грузію, Україну та інші, і які причетні до анексії Криму.

Ми закликаємо усіх, хто небайдужий до долі Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Володимира Балуха та інших українських політв’язнів, приєднатися до протесту і вийти із вираженням солідарності з ними.

London Euromaidan

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа