Сьогодні у Києві відкриття вуличної виставки «Воїни Світла»

Воїни світла

У День пам’яті загиблих захисників України, 29 серпня об 11:00 на Софійській площі у Києві відбудеться відкриття вуличної виставки «Воїни Світла», присвяченої пам’яті бійців з усієї України, які загинули під час російсько-української війни – оборонці Маріуполя та «Азовсталі» полк Азов,  3 окрема штурмова бригада, Батальйон Донбас, Батальйон Шахтарськ.

 

Автором виставки «Воїни Світла» є Віра Литвиненко – мама бійця з позивним «Вектор», яка є ініціатором і організатором вшанування пам’яті воїнів.

 

29 серпня –  це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

 

На виставці можна побачити світлини, які показують руйнацію таких міст як Маріуполь, Бахмут, Мар’їнка, Буча, Ірпінь, згадати трагедії в Іловайську та Оленівці, ознайомитися з життєписами полеглих захисників і захисниць. Дізнатися більше про 72 відчайдухів, які полетіли гелікоптерами в оточений Маріуполь на допомогу своїм побратимам

Організатори виставки: Громадська організація “Серце нАЗОВні” та родини загиблих захисників України. 

Дата та місце проведення: 29 серпня – 29 вересня  2023 року, Софійська площа, м. Київ

ДО УВАГИ ВСІХ! У разі настання надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, на час оголошення повітряної тривоги, захід буде припинено, а всіх учасників буде запрошено пройти в укриття. Після закінчення повітряної тривоги захід буде продовжений.

Найближчі укриття населення, знаходяться у захисних спорудах цивільної оборони за адресами вул. Софіївська, 25-б, вул. Рейтарська, 2, вул. Велика Житомирська, 13, вул. Велика Житомирська, 8/14 та ст.м. Золоті Ворота

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа