Сьогодні Львівська громада прощається із Героями Ярославом Богушем, Романом Демчуком, Олегом Кульчицьким

Ярослав Богуш

🕯 Ярослав Богуш (24.03.1977-10.09.2023) Львів’янин.
Навчався у ліцеї №57 імені Короля Данила. Здобув освіту у автомобільно-дорожньому коледжі Національного університету «Львівська політехніка». Протягом останніх кількох років працював водієм у Польщі та Чехії. Із початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини до лав 1-ї окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна. Після проходження навчань виконував бойові завдання на Сумщині, Харківщині та Донеччині.
Роман Демчук
🕯 Роман Демчук (27.01.1995-10.09.2023) Львів’янин.
Навчався в Суховільському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Галини Столяр. Здобув освіту кухаря. Був активним членом Громадської організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», успішно закінчив курси режисури та мріяв написати власний сценарій для фільму. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації вступив до лав 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Боронив державу від загарбників на території Донеччини.
ОлегКульчицький
🕯 Олег Кульчицький (17.03.1996-12.09.2023) Уродженець села Підбірці.
Навчався у Підбірцівському ліцеї Львівської міської ради. Здобув професійно-технічну освіту у професійному училищі №29 Львова. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність військового досвіду, вступив до лав територіальної оборони. Згодом за власним бажанням підписав контракт із Збройними Силами України. Боронив державу від російських загарбників на східному напрямку у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR.
Чин похорону Ярослава Богуша та Романа Демчука розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.
Прощання з Олегом Кульчицьким розпочнеться об 11:00 на родинному подвірʼї у селі Підбірці. О 12:00 відбудеться Чин похорону у Церкві святого Миколая УГКЦ (вул. Яхимовича, 68). Поховають воїна на місцевому кладовищі у Підбірцях.
Світла пам’ять Героям! 🇺🇦

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа