Сьогодні Львівщина прощається з шістьма Героями

Богдан Мицик
🕯️Богдан Мицик
Уродженець смт. Верхнє Синьовидне Сколівської громади. Захищати українські землі пішов на початку січня 2023 року. Старший стрілець десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу ІІ батальйону військової частини А 2582. Загинув 22 серпня 2023 року при виконанні бойового завдання біля н.п Роботине на Запоріжжі.
Андрій Кузьмів
🕯️Андрій Кузьмів
Житель села Сивороги Перемишлянської громади. У 2014 році воював в АТО. Від початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем, мав звання молодшого сержанта.
Загинув 13 вересня 2023 року під час ворожої атаки в районі населеного пункту Копані Запорізької області. У захисника залишились батьки, дружина, діти, сестра та три брати, які зараз на передовій і бабуся з дідусем.
Сергій Лесніченко
🕯️ Сергій Лесніченко
Уродженець міста Борислав. Від початку повномасштабного вторгнення став на захист України. Був звʼязківцем. Ніс службу в складі 63 бригади на Херсонщині, Миколаївщині, Донеччині, воював під Бахмутом. Занедужавши, приїхав додому на лікування. 16 вересня воїн помер. У нього залишилися мама й тато, двоє сестричок.
swicha
🕯️ Володимир Кузенко (фото не надали)
Уродженець села Вовчатичі Ходорівської громади. Брав участь у бойових діях в Афганістані, захищав незалежність та територіальну цілісність України, як учасник АТО. Призваний на військову службу в жовтні 2018 року. Після повномасштабного вторгнення також пішов захищати рідні землі. Останнім часом був військовим інструктором в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, більш відомому як «Яворівський військовий полігон», молодший сержант, старший водій автомобільного взводу роти матеріального забезпечення військової частини А 3618. Помер від недуги 14 вересня 2023 року.
Роман Найда
🕯️Роман Найда
Львів’янин. Під час повномасштабного вторгнення боронив країну у складі 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Загинув, виконуючи бойові завдання на східному напрямку. У захисника залишилися племінники.
Олег Колесніков
🕯️Олег Колесніков
Львів’янин. Під час повномасштабного вторгнення боронив країну у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. У захисника залишилися дружина, мати, брати, теща та племінники.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа