Сьогодні Львівщина прощається із вісьмома Героями

Андрій Савіцький

🕯️ Андрій Савіцький
Житель села Сусідовичі Бісковицької територіальної громади. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист України від окупанта. Воїн був сержантом із матеріального забезпечення, начальником відділення забезпечення відділу прикордонної служби прикордонної комендатури швидкого реагування військової частини 1551 Державної прикордонної служби України. Загинув 31 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в Ізюмському районі Харківської області.
Василь Куряєв
🕯️ Василь Куряєв
Мешканець міста Самбір Львівської області. З 2014 року брав участь у війні на сході України, був добровольцем в АТО. З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну пішов знову добровольцем захищати батьківщину. Військову службу проходив на посаді стрільця-снайпера гірсько-штурмового взводу, гірсько-штурмової роти, гірсько-штурмового батальйону в/ч А 1556. Загинув 14 жовтня 2023 року в населеному пункті Новоданилівка Запорізької області під час виконання бойового завдання.
Володимир Мазурак
🕯️ Володимир Мазурак
Житель села Рата Рава-Руської громади.
Воїн стояв на захисті України від початку повномасштабного вторгнення російської федерації. Загинув 7 квітня 2023 року в районі населеного пункту Васюківка Донецької області внаслідок обстрілу позицій противником.
Андрій Коцаба
🕯️ Андрій Коцаба
Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 49-го окремого стрілецького батальйону Сухопутних військ ЗСУ «Карпатська Січ». У воїна залишилися дружина, двоє дітей, сестра, племінники та тітка.
Павло Клімас
🕯️ Павло Клімас
Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у складі 7-го окремого стрілецького батальйону Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту. У воїна залишилися батьки та сестри.
Василь Кекіш
🕯️ Василь Кекіш
Мешканець Червоноградського району. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Був молодшим сержантом, старшим бойовим медиком. Проходив військову службу в в/ч 2110. Загинув 13 червня 2023 року поблизу села Білогорівка Луганської області під час виконання бойового завдання. Тіло військового ідентифікували лише через 4 місяці.
Василь Сурмач
🕯️ Василь Сурмач
Житель смт Щирець Львівського району. Воїн був мобілізований в березні 2022 року у військову частину А4324 Галицько-Волинської радіотехнічної бригади ЗСУ. Захисник помер під час виконання військової служби.
Микола Кирда
🕯️ Микола Кирда
Народився у селі Старий Кропивник Східницької громади. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Служив оператором протитанкового відділення взводу вогневої підтримки. 11 вересня 2023 року вирушив на бойове завдання в районі Бахмута і там загинув.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа