Сьогодні Львівщина прощається із сімома Героями

Назар Кушпіт

🕯️ Назар Кушпіт
Житель села Вихопні Жовтанецької громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був механіком-водієм 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини А4722. Загинув 26 серпня 2023 року у районі сіл Роботино та Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області. У захисника залишились дружина та двоє дітей.
Тарас Колодій
🕯️ Тарас Колодій
Житель Старого Села Давидівської громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Загинув у бої на Авдіївському напрямку Донецької області. У захисника залишилось батьки, дружина, двоє дітей і сестра
Василь Максим’як
🕯️ Василь Максим’як
Проживав у Бориславі Дрогобицького району. До лав Збройних сил України вступив у березні цього року. Службу проходив у складі 42 окремої механізованої бригади. Загинув 12 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району на Донеччині. У воїна залишився рідний брат.
Богдан Летнянка
🕯️ Богдан Летнянка
Народився у селі Верхній Дорожів Меденицької територіальної громади. З перших днів війни чоловіка мобілізували до Збройних сил України. Загинув 15 листопада 2023 року внаслідок ушкоджень під час атаки FPV-дронів у населеному пункті Новомайорське Волноваського району Донецької області. У воїна залишилось двоє дітей – дочка і син.
Андрій Пришляк
🕯️ Андрій Пришляк
Мешканець Мостиськоі громади. У квітні 2023 року хлопця мобілізували до Збройних сил України. Став командиром 3 парашутно-десантного взводу. Загинув поблизу населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області у бою з окупантом.
Олександр Подолюх
🕯️ Олександр Подолюх
Уродженець міста Яворів Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від окупантів. Проходив військову службу на території Волинської, Запорізької, Черкаської та Донецької областей. Впродовж останнього періоду боронив державу у складі військової частини А4640 на посаді командира взводу – старшого офіцера батареї. У воїна залишилися батько, дружина, двоє доньок і брат.
Тарас Поліха
🕯️ Тарас Поліха
Житель села Муроване Белзької громади. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Проходив службу у В/ч А 4635. Загинув 13 листопада 2023 року біля села Роботине Запорізької області під час танково – артилерійської атаки.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа