Сьогодні Львівщина прощається із п`ятьма Героями


🕯️ Олег Кондор
Народився 29 травня 1998 року в Яворові. Був воїном 24 ОМБр імені Короля Данила, старшим лейтенантом, командиром взводу.
Вважався зниклим безвісти з 5 березня 2022 року. Після обміну тіл і результатів ДНК нарешті повертається до рідного дому.

Навчався у Національній Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У 2019 році закінчив академію з відзнакою і почав службу в 24 бригаді. Брав участь у бойових діях в Донецькій та Луганській областях.
За свої заслуги був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

🕯️ Андрій Курило
Львівʼянин.
Із початком повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 7-го прикордонного Карпатського загону.

🕯️ Богдан Гринишин
Народився у селі Звенигород Львівської області.
Проходив строкову військову службу у лавах військ протиповітряної оборони у Харкові. Завершивши службу, впродовж певного періоду був моряком на іспанському флоті.

Із початком повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на Донеччині. Попри отримане під Бахмутом складне поранення, повернувся на фронт.

🕯️ Дмитро Долбнєв
Львівʼянин.
Із початком повномасштабного вторгнення рф долучився до 33-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на південному напрямку.

🕯️ Григорій Білас
Мешканець села Мальованка Великолюбінської громади. Воїн від початку повномасштабного вторгнення став на захист України. Загинув 24 червня 2023 року поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області. З того часу вважався вважався зниклим безвісти. Йому було 50 років.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам🙏

Львівська обласна військова адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа