Сьогодні Львівщина прощається із Героями

 Володимир Яхнів
🕯️ Володимир Яхнів
Мешканець міста Дрогобич. Став на захист України 9 травня 2023 року. Служив в 42-ому батальйоні 57-ої бригади ВЧ А-4472. 22 липня 2023 року, під час виконання бойового завдання, воїн отримав поранення та потрапив до лікарні, однак врятувати чоловіка не вдалось – 27 липня, внаслідок отриманих травм, він помер. У захисника залишились двоє синів, батьки, два дідусі та три сестри.
Тарас Павлюк
🕯️ Тарас Павлюк
Проживав у селі Садки Стрийського району. З початку повномасштабного вторгнення став на захист України. Був помічником гранатометника 2 відділення 1 стрілецького взводу 5 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону військової частини 3035.
Дмитро Заяць
🕯️Дмитро Заяць
Проживав в селі Волиця Яворівської громади. Був командиром відділення управління штабу дивізіону І самохідного артилерійського дивізіону військової частини 47015. Загинув 29 липня 2023 року внаслідок ворожого обстрілу в Харківській області.
Григорій Іванюк
🕯️ Григорій Іванюк
Уродженець села Майдан Львівської області. Впродовж 2015-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у лавах 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-морських сил ЗСУ.
Із початком повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 103-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ. На фронті опанував професію бойового медика. У Героя залишилися батьки, дружина, двоє дітей, сестра та брат.
Чин похорону Григорія Іванюка розпочнеться о 12:00 у храмі Пресвятої Трійці (Рясне, вул. Шевченка, 311а), о 14:00 відбудеться поховання на Ряснянському цвинтарі (вул. Лукасевича, 11а).
Андрій Лабецький
🕯️ Андрій Лабецький
Уродженець міста Турка Львівської області. Свій бойовий шлях розпочав у 2018 році, брав участь в обороні України на Маріупольському напрямку. Із початком повномасштабного вторгнення рф боронив Київщину. Наприкінці березня доєднався до зведеної групи спеціального призначення та виконував бойові завдання у Запорізькій області. Впродовж останнього періоду воював на східному напрямку у лавах 67-ї окремої механізованої бригади «Добровольчий Український Корпус» Сухопутних військ ЗСУ. Відзначився тим, що зберіг життя цілого взводу, також активно допомагав в евакуації поранених та цивільних. У Героя залишились брат, друзі і побратими.
Чин похорону Андрія Лабецького розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.
Вічна пам‘ять захисникам!🙏

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа