Сьогодні Львівщина прощається із чотирма Героями

Степан Полулященко

🕯️Степан Полулященко
Уродженець села Малі Ланки Львівського району. Боронив країну в зоні проведення антитерористичної операції. На початку повномасштабного вторгнення рф добровольцем став до лав ЗСУ. Виконував бойові завдання у Київській області, далі – на східному напрямку у лавах 15-го Слов’янського полку Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Загинув захисник 24 грудня 2023 року. Воїну було 56 років. У нього залишилися батьки, брат, сестра та племінники.
Євген Гусєв
🕯️Євген Гусєв
Уродженець міста Сєвєродонецьк Луганської області. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини. Служив у лавах 88-го окремого батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського Військово-морських Сил Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному напрямку. Загинув 15 листопада 2023 року. Захиснику було 35 років. У нього залишилися друзі та побратими.
Віктор Циран
🕯️Віктор Циран
Уродженець міста Маріуполь. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів у складі військової частини А7091. Виконував бойові завдання на східному напрямку. Загинув 23 грудня 2023 року. Воїну був 51 рік.
Тарас Тимків
🕯️Тарас Тимків
Житель села Пісочна Розвадівської громади. Загинув воїн 25 грудня 2023 року в районі населеного пункту Федорівка Бахмутського району Донецької області. Захиснику було 37 років. У нього залишилася дружина, троє дітей та сестра.
Вічна пам’ять усім героям!
🙏🏻

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа