Сьогодні Львів прощається з трьома Героями

Орест Вань

🕯️ Орест Вань (23.03.1969-03.12.2023)
Народився у селі Оселя Львівської області. Навчався у загальноосвітній школі I-III ступенів №36 міста Львова загальноосвітній школі №72. Здобув освіту у Державному навчальному закладі «Міжрегіональне вище професійне училище зв’язку». Був одним із 500 добровольців, які у 2014 році проходили військовий вишкіл і розпочали виконувати бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. До 2021 року боронив східні рубежі держави у складі батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького Національної гвардії України. Після повернення до цивільного життя займався встановленням систем кондиціонування. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем повернувся на фронт у складі 503-го окремого батальйону морської піхоти 38-ї окремої бригади морської піхоти Військово-морських сил Збройних Сил України. Попри отримане в селі Піски Донецької області поранення, повернувся на фронт.
Володимир Іванів
🕯️ Володимир Іванів (27.07.1983-11.12.2023)
Львів’янин. Навчався у Львівській академічній гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка». У 2005 році закінчив НУ «Львівська політехніка». Згодом здобував освіту в Українському Львівському інституті бізнесу та інформатики. У мирний час був співвласником і заступником директора приватного підприємства в аграрній сфері. Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання на території Донецької, Луганської та Запорізької областей у лавах 78-го окремого десантно-штурмового полку «Ґерць».
Сергій Литвин
🕯️ Сергій Литвин (23.01.1981-11.12.2023)
Уродженець міста Кримськ. У юному віці разом з батьками переїхав до міста Волноваха Донецької області. Працював вчителем у Новотроїцькій загальноосвітній школі, викладав історію України, інформатику, захист Вітчизни і право. Напередодні повномасштабного вторгнення рф вступив до лав Волноваської територіальної оборони. Із перших днів війни виконував бойові завдання у складі 109-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Схід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Боронив державу на території Луганщини, Харківщини та Донеччини.
Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа