Сьогодні Львів прощається з трьома Героями

🕯 Тарас Осьмякевич (28.02.2000-27.04.2024)
Львів’янин. Навчався у Львівській гімназії «Престиж» з поглибленим вивченням іноземних мов. Протягом 2015-2019 років здобував освіту у екологічному коледжі Львівського національного аграрного університету. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини від окупантів до складу 2-ї окремої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. У січні 2023 року був переведений до 4-ї бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука. Виконував бойові завдання на Донеччині. За особисту мужність був нагороджений нагрудним знаком «За чин».
У Тараса Осьмякевича залишилися мама, дідусь та наречена.
🕯 Геннадій Палієвець (06.06.1968-26.04.2024)
Львів’янин. Навчався у школі №27 імені героя Небесної Сотні Юрія Вербицького. Здобув професійно-технічну освіту у місті Львові. Займався ремонтними роботами. У вільний час захоплювався малюванням, також майстерно писав ікони. Із початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність бойового досвіду, добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави у складі 16-го окремого мотопіхотного батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив державу на території Донецької області.
У Геннадія Палієвця залишилися дружина та п’ятеро дітей.
🕯 Олександр Голубков (10.10.1988-28.04.2024)
Львів’янин. Навчався у школі № 90, після закінчення 9-го класу вступив до місцевої вечірньої школи. Працював у будівельній сфері. У серпні 2023 року став на захист Батьківщини від російських загарбників. Боровся із ворогом спершу на Харківщині, а протягом останнього періоду – на Донеччині у складі 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.
У Олександра Голубкова залишилися бабуся, мама, сестра, двоє доньок та дядько.
Чин похорону захисників розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі у Львові.
Світла пам’ять Героям! 🇺🇦
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа