Сьогодні Львів прощається із Героєм Євгеном Ковпаком

Євген Ковпак (31.12.1978-07.04.2024)

Уродженець села Бірки Львівської області.

Навчався у Середній загальноосвітній школі № 41 міста Львова. Згодом здобув освіту у Львівському національному університеті природокористування. Після завершення навчання проходив військову службу на території Волинської області.

У мирний час працював на швейній фабриці у Львові, а протягом останнього періоду – у агропромисловому комплексі Республіки Польща. За словами рідних, був надзвичайно доброю і веселою людиною, захоплювався футболом та рибальством.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся на Батьківщину та вступив до Збройних Сил України. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави у складі 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Боровся із окупантами на Харківщині та Донеччині.

У Євгена Ковпака залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїна у селі Бірки Львівської області (перед похованням також відбудеться прощання у місцевій церкві святих Володимира і Ольги).

Львівська міська рада

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа