Сьогодні Львів прощається із Героями Юрієм Демиденком та Юрієм Главацьким

Юрій Демиденко

🕯 Юрій Демиденко (12.02.1970-02.11.2023)
Народився у місті Потсдам (Німеччина) у родині військовослужбовця. У 2014 році добровольцем став на захист Батьківщини до лав 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ. Брав безпосередню участь у боях за Донецький аеропорт. Із 2020 року проходив службу у складі 11-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Початок повномасштабного вторгнення російської федерації Юрій Демиденко зустрів на передовій. Виконував бойові завдання спершу на Сумщині, згодом – на східному напрямку фронту. За особисту мужність і самовідданість указом Президента України був відзначений орденом «За мужність» III-го ступеня.
Юрій Главацький
🕯 Юрій Главацький (26.11.1975-04.11.2023)
Львів’янин. Навчався у загальноосвітній школі №67 міста Львова. Здобув освіту на механіко-технологічному факультеті Національного університету «Львівська політехніка». працював інженером на Львівському локомотиворемонтному заводі. Згодом займався монтажем вікон та дверей, також працював охоронцем. Протягом 2014-2015 років був інструктором військового навчального центру на Львівщині. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 42-ї окремої механізованої бригади. Після проходження навчань виконував бойові завдання на східному напрямку.
Чин похорону захисників розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.
Юрія Демиденка поховають на Личаківському кладовищі у Львові, а Юрія Главацького – на місцевому кладовищі у Малечковичах Львівської області.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа