Сьогодні Львів прощається із Героями Олегом Тараніком та Богданом Тарадаєм

Олег Таранік

🕯 Олег Таранік (09.02.1983-20.12.2023)
Донеччанин. Народився у місті Курахове Донецької області. У серпні 2022 року переїхав до Львова до своєї сім’ї, яка мешкала тут з початку повномасштабного вторгнення рф. Проживав у модульному містечку на території Стрийського парку, працював котельником у місцевому готелі. Наприкінці січня 2023 року приєднався до лав Збройних Сил України. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави на території Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей у складі 33-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. Попри отримане поранення, повернувся на фронт та продовжував боронити Батьківщину.
Богдан Тарадай
🕯 Богдан Тарадай (08.05.1974-22.12.2023)
Народився у Львові. Проживав у селі Підсадки Львівської області. Навчався у Поршнянській філії-закладі дошкільної освіти комунального закладу Солонківської сільської ради «Ліцей імені Героя України Миколи Паньківа». Спершу працював на Львівському автобусному заводі, згодом – у Ліцеї «Сихівський» Львівської міської ради. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від російських окупантів. Виконував бойові завдання у лавах 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на території Запорізької, Полтавської, Харківської та Донецької областей.
Чин похорону захисників Богдана Тарадая та Олега Тараніка розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.
Олега Тараніка поховають на Личаківському кладовищі у Львові, Богдана Тарадая – на місцевому кладовищі у селі Поршна Львівської області.
Світла пам’ять Героям! 🇺🇦
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа