Сьогодні Львів прощається із Героями Михайлом Бойковим та Василем Борисенком

Василь Борисенко

🕯️ Василь Борисенко (16.10.1991-03.01.2024) Львів’янин.
Навчався у загальноосвітній школі у Брюховичах. Після завершення навчання здобув професійно-технічну освіту у місті Кам’янка-Бузька Львівської області. Протягом останнього періоду проживав у Івано-Франківську, працював у будівельній сфері. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність військового досвіду, став на захист держави від загарбників. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади.
Михайло Бойков
🕯️ Михайло Бойков (10.01.1982-11.01.2024) Львів’янин.
Навчався у колишній школі №35 міста Львова та у загальноосвітній школі №62. Після завершення навчання проходив військову службу у місті Броди Львівської області. Певний період проживав у столиці, а протягом останнього часу займався ремонтними роботами у Львові. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Після проходження навчань у Великобританії, виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 225-го окремого батальйону територіальної оборони 127-ї окремої бригади територіальної оборони.
Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Львівська міська рада

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа