Сьогодні Львів прощається із двома Героями

Назарій Кравчук

🕯 Назарій Кравчук (25.03.1997-14.10.2023).
Львів’янин. Навчався у школах №99 та №54 міста Львова. Згодом вступив до «Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг». Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від російських окупантів до лав 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Після проходження навчань виконував бойові завдання на території Харківської та Луганської областей.
Антон Краєвський
🕯 Антон Краєвський (06.09.1969-16.10.2023).
Львівʼянин. Здобув загальну середню освіту у місцевій школі, згодом вступив до професійно-технічного училища у Львові. Займався приватним підприємництвом у сфері перевезень. Попри те, що не мав власної сімʼї, опікувався і допомагав дітям-сиротам. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Після проходження навчань за кордоном виконував бойові завдання на південному напрямку у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.
Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа