Сьогодні Львів прощається із двома Героями

Тарас Ониськів («Карат») (16.10.1991-06.05.2024)
Народився у селі Підбірці Львівської області. Навчався у Підбірцівському ліцеї, пізніше – у Лисиничівській гімназії. Захоплювався автомобілями, заснував свій власний автосервіс «Карат». Із першого дня повномасштабного вторгнення росії очолив рух місцевих добровольців – добровольче формування територіальної громади сіл Лисиничі та Підбірці, також був засновником ГО «ЦІЛЬ». У квітні 2023 року став на захист Батьківщини до лав 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави на східному напрямку фронту.
Вадим Булей (26.03.1970-11.05.2024) Львів’янин.
Навчався у ліцеї №17 Львівської міської ради. Здобув вищу освіту у Національному університеті «Львівська політехніка». Проходив строкову військову службу у лавах артилеристів. До 2001 року працював у Личаківському районному центрі зайнятості Львова, згодом обіймав посаду менеджера з продажу будівельних матеріалів на одному із місцевих підприємств.
Чин похорону захисника Вадима Булея розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Голосківському кладовищі.
Чин похорону Тараса Ониськіва розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа