Сьогодні Львів прощається із двома Героями

🕯 Орест Климович (18.11.1992-30.04.2024) Львів’янин.
Навчався у школі №67. Здобув освіту у колишньому Львівському технікумі залізничного транспорту. Після завершення навчання проходив військову службу в Тернополі у Національній гвардії України. У мирний час працював у «Новій Пошті». Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Із початком повномасштабного вторгнення рф повернувся до НГУ та став на захист держави. Боровся із окупантами на південному напрямку у складі 45-го полку імені Олександра Красіцького Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.
🕯 Степан Мишковський (26.08.1982-01.05.2024).
Народився у селі Нижня Яблунька Львівської області. Після завершення навчання вступив на військову службу до Львова. Протягом останнього періоду працював у будівельній сфері. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону та добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України.
Чин похорону захисників Ореста Климовича та Степана Мишковського розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.
Світла пам’ять Героям!🇺🇦

Львівська міська рада

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа