Сьогодні Львів попрощається з трьома Героями

Павло Плюснін

🕯️ Павло Плюснін
(29.06.1992-13.10.2023) Львів’янин.
Навчався у ліцеї №6 Львівської міської ради. Здобув освіту у Львівському вищому професійному політехнічному училищі. У мирний час працював у сфері перевезень, згодом разом із друзями започаткував власну справу. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави на найгарячіших напрямках фронту у складі 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.
Назарій Андрушків
🕯️ Назарій Андрушків
(20.08.1990-18.10.2023) Народився у селищі Козова Тернопільської області.
Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за фахом «історик-археолог», також здобув юридичну освіту. Був майстром спорту України з хортингу. До початку війни працював інспектором підрозділу тактичної поліції. Із перших днів повномасштабного вторгнення, спільно з підрозділами Збройних Сил України, виконував бойові завдання із оборони та звільнення Київщини. Згодом боровся із російськими окупантами на території Миколаївської та Херсонської областей. Наприкінці 2022 року боронив державу на східному напрямку фронту. Загинув внаслідок поранень, отриманих під час ворожого артилерійського обстрілу.
Олександр Лєщєнко
🕯️ Олександр Лєщєнко
(11.11.1990-18.10.2023) Уродженець міста Прилуки Чернігівської області.
Після завершення навчання проживав у багатьох містах України, а в 2018 році переїхав до Львова, де зустрів майбутню дружину. У мирний час працював спершу керівником магазинів «ROZETKA», потім створював україномовний контент на платформах «Twitch» і «YouTube». Олександр прийняв рішення добровільно стати на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання на території Харківської та Донецької областей у складі 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, сформованої на базі підрозділу «Азов».
Чин похорону Назарія Андрушківа, Павла Плюсніна та Олександра Лєщєнка розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.
Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа