Собак в АТО напризволяще не залишаємо. Значить, і людей не залишимо

Старт всеукраїнської ініціативи “Не залишай нас в АТО”

12 листопада 2014

 Сьогодні стартує всеукраїнська ініціатива “Не залишай нас в АТО”, основною метою якої є спільними зусиллями допомогти власникам та опікунам тварин, які залишились на війні пережити цей нелегкий час.

Ініціатором проекту є компанія “Кормотех”, яка налагоджує поставки безкоштовних кормів у зону АТО.

Протягом акції 20 грам з кожного проданого на території України кілограму сухих раціонів направлятимуться в зону бойових дій, а це близько 3000 порцій щотижня.

Загалом, під час акції планується передати близько 1 000 000 порцій продукту. Таким чином, долучитись до ініціативи може кожен. Для зручності, у зоомагазинах на упаковках кормів («Клуб 4 Лапи», «Мяу!», «Гав!»), з яких йтиме пожертва, буде відповідне маркування.

Ще одна важлива ціль – об’єднати людей навколо проблем тварин, що залишились на війні та спільними зусиллями допомогти вижити тим, хто потребує нашої допомоги, адже МИ ВІДПОВІДАЛЬНІ ЗА ТИХ, КОГО ПРИРУЧИЛИ.

 Кормотех”, який є ініціатором акції, вже налагодив коридори доставки продукту до Донецька та Луганська. Перші партії кормів (а це 20 000 порцій в Донецьк 10 000 порцій в Луганськ) зараз знаходяться в дорозі і скоро будуть доставлені волонтерами місцевим вихованцям. При цьому, в міста вже доставлено ще по 1500 порцій. Фактично, навіть до офіційного старту кампанії, тварини вже почали отримувати корми.

У компанії вважають, що в результаті акції можна буде суттєво вирішити проблему нестачі кормів в зоні АТО і допомогти їх власникам.

Акцію підтримують інформаційно: благодійний фонд «Happy Paw», притулок «ПІФ», притулок «Дай Лапу», журнал VetZooInfo.

У компанії впевнені, що люди згуртуються не тільки навколо проблем людей із зони АТО, а ще й навколо тварин та їх власників, які залишились напризволяще. І тому компанія акцентує увагу на найгострішій проблеми – відсутності їжі для котів і собак, які залишаються в зоні АТО.

 Джерело інформації – сайт компанії “Кормотех” http://kormotech.com/

Всі новини та мультимедіа щодо перебігу акції можна передивитись на сайті

Із питаннями чи пропозиціями можна звертатись на гарячу лінію акції 0-800-503-603

Координатор штабу акції Катерина Бурко 0503776192

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа