СМЕРШ ЛНР почала полювання на “неправильного” священика УПЦ МП

Архімандрит Феогност (Пушков), клірик Луганської єпархії УПЦ (МП), який опублікував 15 липня на сайті “Релігія в Україні” статтю “Я – перший священик з східної України, який благословив український блок-пост”, узятий під “пильне спостереження” проросійських бойовиків самопроголошеної Луганській народної республіки, повідомляє “Релігія в Україні” з посиланням на журнал Кирила Фролова, лідера московської “Асоціації православних експертів”.

Наступного дня після публікації статті архімандрита Феогноста Кирило Фролов сповістив громадськість: «вірний син Русскої Церкви і Третього Риму Олексій Селіванов, який б’ється в рядах армії Новоросії, Святої Русі,  поінформував Асоціацію Православних Експертів про те, що органи СМЕРШ ЛНР встановили пильне спостереження над іудою, обновленцем і ворогом Новоросії та Святої Русі Феогностом Пушковим, тісно пов’язаним з “п’ятою колоною” з “Правміра” в РФ і “мафією Драбинко” ».

Олексій Селіванов донедавна працював заступником Синодального відділу у справах молоді та секретарем Координаційної ради отаманів православних козачих організацій при Синодальному відділі у справах пастирської опіки козацтва УПЦ (МП), а тепер, судячи з інформації пана Фролова, служить в СМЕРШі “Луганської народної республіки” .

За словами архімандрита Феогноста, село Марківка, де він служить, не дала жодного сепаратиста: «люди тут все-таки зрозуміли, що свій город (нехай і з самим кволим урожаєм) краще цинкової труни« воїна ЛНР ». І не пустили своїх дітей відпрацьовувати кремлівську провокацію ».

Отцю варто поберегтися: в Слов’янську “СМЕРШ ДНР” знищила чотирьох місцевих священиків, які вивозили людей із зони військового лиха.

Джерело: http://www.religion.in.ua/news/ukrainian_news/26392-boeviki-luganskoj-respubliki-nachali-oxotu-na-neugodnyx-svyashhennikov-upc-mp.html

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа