Слов’янськ після звільнення

Перший день після звільнення, 6 липня. Стрільби немає, в місті тихо. На вулицях Слов’янська так само перебувають військові, але вже під іншими прапорами, повідомляють місцеві жителі. «Вчора десь після обіду стрільба ще була, зараз, слава Богу, вже все тихо. Аж незвично. Сподіваюся, все почне налагоджуватися зразу. Мама на роботу збирається завтра », – ділиться враженнями Катерина.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zc2RbDJfJl4

Дівчина розповідає, що зараз військові перевіряють документи у жителів Слов’янська, зокрема у чоловіків. Припускає, можливо, це і є обіцяна «фільтрація». Однак, за її словами, далі перевірки справа не заходила.
«Всі мої знайомі вдома, все добре. Паспорт подивилися і все. Я не чула, щоб когось забирали кудись », – повідомляє Катерина.

aDWnBFWG__0

away.php

6 липня у місто привезли перший гуманітарний вантаж. Біля вантажівки з продуктами вишикувалася величезна черга.
Електрика, зв’язок та інші комунікації будуть налагоджені в місті найближчим часом. Про це заявив голова Донецької ОДА Сергій Тарута. За його словами, питання з виплатами пенсій, стипендій та інших соцвиплат буде вирішено протягом тижня (до 14 липня). Про це повідомляє ukranews з посиланням на прес-службу Донецької ОДА.

«Протягом найближчого тижня в цих містах буде відновлена ​​робота органів Держказначейства. Вже вирішено проблему вивозу сміття зі Слов’янська і Краматорська, організована доставка продуктів харчування. В цілому нормальне життя тут буде відновлене ​​у найближчий час », – наводяться в повідомленні слова Тарути.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа