СКУ закликає взяти участь у всесвітньому флешмобі 3 квітня 2016 р. на підтримку України напредодні референдуму в Нідерландах

Світовий Конґрес Українців (СКУ) закликає всіх прихильників України взяти активну участь у всесвітньому флешмобі, який 3 квітня 2016 р. пройде на підтримку України напередодні референдуму в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію між ЄС і Україною 6 квітня 2016 р.

Організатором цього заходу є група осіб, у тому числі й українські студенти, що навчаються в голландських навчальних закладах, які вирішили пропагувати Україну перед громадянами Нідерландів шляхом проведення велопробігу (пробігу на роверах) на підтримку України разом зі флешмобом #IRideAlong, який дозволить долучитися до цього заходу бажаючим з усього світу.

У двогодинному велопробігу в столиці Нідерландів Амстердамі, який очолить Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, візьмуть участь українці та прихильники України різних національностей.

Учасником цього заходу може стати кожен, незалежно від країни свого проживання,  пересуваючись на велосипеді (ровері) на знак солідарності.

Перегляньте відео, щоб більше ознайомитись зі флешмобом #IRideAlong.

Також закликаємо Вас висловитися на підтримку європейського вибору України в соціальних мережах.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа