СКУ закликав Верховну Раду підтримати призначення Уляни Супрун Міністром охорони здоров’я

suprun18

Cвітовий Конґрес Українців (СКУ) глибоко стурбований рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва 5 лютого 2019 р. про відсторонення Уляни Супрун від виконання обов’язків Міністра охорони здоров’я України.

СКУ разом з міжнародною спільнотою відзначає провідну роль Виконуючої обов’язки Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун у кардинальному реформуванні системи охорони здоров’я України. Це насамперед стосується поліпшення охорони здоров’я громадян України та встановлення системи, яка є прозорою, життєдіяльною, доступною для всіх та вільною від корупційних схем минулого.

СКУ підтримує таку прогресивну діяльність Уляни Супрун і її команди, що є конкретним прикладом здійснення реформ для добра українського народу на шляху розбудови України як сучасної та процвітаючої європейської держави.

“Сьогодні вкрай важливо не дозволити опонентами Уляни Супрун знищити досягнення у реформуванні системи охорони здоров’я України, щоб повернути стару корумповану систему, – заявив Президент СКУ Павло Ґрод. – СКУ вдячний за підтримку Уляни Супрун з боку Президента, Голови Верховної Ради і Прем’єр-міністра України та закликає депутатів Верховної Ради України проголосувати за призначення Уляни Супрун Міністром охорони здоров’я України. Разом з цим Україна має заохочувати та створювати умови, щоб усі українці, незалежно від того, де вони народилися, активно долучалися до розвитку успішної, демократичної та європейської України”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа