СКУ: Незважаючи на переконливі докази, Російська Федерація й досі продовжує заперечувати свою причетність до злочину MH-17

mh17-2

Сьогодні в Нідерландах розпочалося слухання у справі рейсу МН17, до якого прикута увага світу. Майже 6 років минуло з часу трагедії, в якій загинуло 298 осіб.

Незважаючи на переконливі докази, Російська Федерація й досі продовжує заперечувати свою причетність до цього страшного злочину, всіляко намагаючись дискредитувати розслідування та перешкодити встановленню справедливості.

Ще у 2015 році Росія перешкодила створенню міжнародного трибуналу для покарання винних, наклавши вето на Резолюцію Ради безпеки ООН.

Світовий Конґрес Українців і cвітова українська спільнота в пам’яті й солідарності стоять поруч із сім’ями та друзями жертв катастрофи МН17. Вбивці MH17 та їхні керівники повинні бути притягнуті до відповідальності.

298 пустих крісел під Посольством Росії в Гаазі, які напередодні слухання встановили родичі загиблих у трагедії, знов і знов нагадують світу: поки агресор не понесе відповідальності, ніхто не може бути в безпеці.

Ukrainian World Congress – Свiтовий Конґрес Українців

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа