Скільки ще чекати на арешт Медведчука?

medved_pidaresht

Лідер російської агентури в Україні Віктор Медведчук переконує, що знає як зупинити війну. Він поділився планом дій в ефірі власного телеканалу – 112. Те, що він у політиці давно і вміє продавати лайно в яскравій обгортці – відомий факт. Як і те, що обслуговує винятково інтереси Президента держави-агресора і системно працює на розвал України. Парадоксально, але українська влада дозволяє йому це і навіть створює комфортні умови.

Хочеш захопити економічний сектор? Тримай мережу заправок, скраплений газ, качай нафту і газ з Росії. Хочеш промивати українцям мізки і говорити про братні народи? Будь ласка, ось тобі телеканали 112 і NewsOne. Хочеш прийти до влади? Партія «За життя» відкриває свої двері і дає перепустку на вибори.

Медведчук має довгий список злочинів, за яким ГПУ вже два роки нібито веде розслідування. У своєму інтерв’ю 112-му каналу він не сказав нічого принципово нового. Але це – чергова нагода для українських спецслужб притягнути його до відповідальності. Як мінімум, за зраду державних інтересів та загрозу національній безпеці та цілісності України. За заклики до порушення територіальної цілісності та суверенітету (ст. 110 ККУ. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Медведчук на 112-му заявив, що його план з врегулювання ситуації – це автономія для Донбасу. «У складі України», – додав він, маніпулюючи свідомістю глядачів. Фактично, його план – це передача Донбасу і Криму Росії, а потім – перетворення України на колонію. Мирний план Медведчука – це капітуляція України перед Росією.

Медведчук сказав, що з бойовиками треба домовлятись. Публічно визнав «народні республіки» і так звані вибори, які відбулись минулих вихідних. Проте, угруповання «ДНР» і «ЛНР» не визнані ні Україною, ні світом. Проведення «виборів», як і будь-яких інших державних процесів в ОРДЛО – не відповідає міжнародному праву і не є легітимним.

Можна і далі складати список його тез, що є відверто антиукраїнськими та спрямовані на посилення впливів РФ в Україні. Так само довго можна запереувати їх, доводити, дискутувати. Але найкраще – це нарешті втілити мету кампанії #МедведчукПідАрешт – прибрати агентуру Путіна з України. У жорсткий спосіб.

Вимагаємо від ГПУ, СБУ, РНБО негайно довести кримінальні провадження проти Медведчука до кінця і винести справедливе рішення.

P.S. Звертаємось і до політиків-патріотів, які відвідують 112. Вам нормально ділити студію і ефір з Медведчуком? Совість дозволяє брати участь у пропагандистських шоу російських агентів? «Вільні Люди» вкотре закликають бойкотувати рупори Кремля – 112, NewsOne, Інтер – не дивитись, не слухати, не співпрацювати.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа